Voor moskeeen, organisaties, verenigingen en stichtingen

Indien je lezingen, lessen of activiteiten organiseert (of wilt organiseren). Dan willen wij u graag helpen om succesvoller te zijn. Hiervoor bieden wij verschillende gratis diensten aan waar je gebruik van kunt maken.

Promotie van events zoals lezingen, lessen en activiteiten

Op IslamAgenda bieden wij het meest complete overzicht aan van events zoals lezingen, lessen en activiteiten. Wij bieden moskeeën, organisaties, verenigingen en stichtingen aan om hun events ook op onze site te plaatsen. Dit kan eenvoudig door te klikken op de onderstaande knop.

Plaats een event

Binnenkort: Aanvragen van flyers

Indien je een flyer wilt voor je event (lezing, les en activiteit) dan kun je via ons een aanvraag indienen. Wij sturen dan deze aanvraag door naar onze netwerk van ontwerpers. Wij hebben zowel professionele ontwerpers die voor een kleine vergoeding flyers ontwikkelen als ontwerpers die dit gratis doen.

Vraag een flyer aan

Binnenkort: Aanvragen van vrijwilligers

Indien je op zoek bent naar een vrijwilliger voor je organisatie dan kun je via ons een aanvraag indienen. Wij sturen deze aanvraag dan door naar vrijwilligers in ons netwerk. Deze vrijwilligers kunnen dan aangeven of ze beschikbaar zijn en geintresseerd zijn in de aanvraag.

Vraag een vrijwilliger aan

Binnenkort: Aanvragen van sprekers voor lezingen

Indien je op zoek bent naar een spreker voor een lezing dan kun je via ons een aanvraag indienen. Wij sturen deze aanvraag dan door naar sprekers in ons netwerk. Deze sprekers kunnen dan aangeven of ze beschikbaar zijn en geintresseerd zijn in de aanvraag.

Vraag een spreker aan

Binnenkort: Aanvragen van docent voor lessen

Indien je op zoek bent naar een docent voor lessen dan kun je via ons een aanvraag indienen. Wij sturen deze aanvraag dan door naar docenten in ons netwerk. Deze docenten kunnen dan aangeven of ze beschikbaar zijn en geintresseerd zijn in de aanvraag.

Vraag een docent aan