IslamAgenda is niet meer actief

Assalamuaelikum beste broeder/zuster,

Afgelopen 3 jaar hebben wij met veel plezier en passie de moslim gemeenschap geholpen om lessen en lezingen te verspreiden om daarmee de tevredenheid van Allah te verkrijgen. Meer dan 15.000 lezingen en lessen hebben wij verspreid. En meer dan 500.000 bezoekers. Alhamdulillah. Echter moeten wij voorlopig deze website sluiten en weten wij nog niet wanneer wij weer zullen terugkeren.

De afgelopen jaar werd keer op keer duidelijk dat het lastig bleek om te kiezen welke lezingen en lessen wij wel en niet zouden toelaten op onze website. Een website waarop 100.000den mensen keken voor de nieuwste lezingen en lessen. Er zijn steeds meer groeperingen actief in Nederland en België met ideeën die indruisen tegen de islam. En deze groeperingen probeerden keer op keer gepubliceerd te worden op islamagenda.nl. En het werd voor ons steeds moeilijker om ze te herkenen. Om deze reden hebben wij besloten om in 2015 minimaal en wellicht definitief islamagenda.nl te sluiten. Wellicht dat de website in andere vorm weer terugkomt als wij in staat zijn om het koren van het kaf te scheiden.

Wij (van IslamEenheid) gaan ons focussen op het project www.ikwilmoslimworden.nl en in de toekomst op de deislam.nl. Allebei projecten gericht op niet-moslims en nieuwe moslims. Dit zijn projecten waar wij volledig achter staan. Hiervoor zoeken wij nog hulp, kijk voor meer informatie op www.ikwilmoslimworden.nl.

Mocht je geïnteresseerd zijn om samen te werken of te kijken hoe wij islamagenda.nl weer kunnen oppakken dan kun je ons bereiken op emailadres directie@islameenheid.nl.

Moge Allah ons leiden naar het juiste pad en ons vergeven voor onze fouten.

Ik hoop jullie begrip.

Wassalaam,

Abdul-Rahman
Namens Team van IslamAgenda